2
suncokret

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AGROVESTI

Događaj: VOJVOĐANSKI POLJOPRIVREDNI FORUM U SUBOTICI

Subotica (30. mart 2017.) - Konferencija „Vojvođanski Poljoprivredni forum 2017“ biće održana 5. aprila 2017. godine sa početkom u 11 časova u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici.

Na konferenciji će se predstaviti poljoprivredne i prerađivačke kompanije iz Mađarske, kao i fondacija Prosperitati – nevladina organizacija koja je osnovana sa ciljem da se pomogne vojvođanskim mađarskim zajednicama u ekonomskom razvoju. Konferenciju će otvoriti predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, generalni konzul Generalnog konzulata Mađarske u Subotici Janoš Babić, generalni direktor Mađarske Trgovinske kuće Žanet Ola i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

Šef kancelarije regionalnog predstavništva Mađarske Trgovinske kuće u Subotici Ištvan Dobo o ovom skupu za „Gazdinstvo“ kaže:

- Cilj skupa koji će se održati u organizaciji Mađarske Trgovinske kuće uz pomoć pokrajinskih i lokalnih institucija i konzulata Mađarske u Subotici je povezivanje firmi iz Srbije i Mađarske. Pozvali smo 14 predstavnika mađarskih kompanija koji će predstaviti savremena rešenja za poljoprivredu. Pored predavanja koja će održati predstavnici kompanija, biće postavljeni info pultovi na kojima će zainteresovani moći da dobiju sve potrebne poslovne informacije – rekao je naš sagovornik i zaključio da će cilj biti ostvaren ako pospešimo razvoj poljoprivrednih i prerađivačkih kapaciteta u Vojvodini, a što iskustvima i informacijama iz Mađarske želimo da pomognemo.


Izvor: Agroservis

:: AgroVizija Portal :: Događaj: VOJVOĐANSKI POLJOPRIVREDNI FORUM U SUBOTICI ::

Copyright © EUROMEDIA PLAN - Sremska Mitrovica 2017. - Sva prava zadržana